Het bureau

Verbetering van de mondzorg vereist organisatie en coördinatie en daarvoor is een klein maar actief en slagvaardig bureau beschikbaar.

Maarten JansenMaarten Jansen, directeur

Afkomstig uit de zakelijke dienstverlening, en van oorsprong neerlandicus. Maarten Jansen is per augustus 2018 aangesteld als directeur van het KIMO. Vanuit die hoedanigheid is hij programmamanager voor de richtlijnontwikkeling en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Maarten heeft veel projecten gedaan voor (internationale) organisaties op het vlak van kennis, leren en ontwikkelen. Met die ervaring zal hij vooral een bijdrage kunnen leveren aan de implementatie van richtlijnen.

 

Willy de Keijzer, projectmanager

Met ruime ervaring als officemanager, project-manager, PR-adviseur en coach, zowel in teams als individueel, is Willy de Keijzer in oktober 2016 bij het KIMO begonnen met de opstart van het bureau en alle processen die daarbij horen. Willy was onder meer actief in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en de jeugdgezondheidszorg. Vooral kwaliteit van zorg heeft haar aandacht. Ze is in staat snel complexe situaties te overzien en is vaardig in tekst, planning, projectorganisatie en communicatie. Willy draagt o.a. zorg voor de uitvoering van het richtlijnenprogramma van het KIMO.