Het bureau

Verbetering van de mondzorg vereist een zekere organisatie en coördinatie. Maar wat ons betreft gaat dat gepaard met zo min mogelijk bureaucratische inspanningen en bureaukosten.

Maarten JansenMaarten Jansen, directeur

Met een brede achtergrond op het gebied van management, projectleiding, bedrijfsvoering en het aansturen van teams, is Maarten Jansen per augustus 2018 aangesteld als nieuwe directeur van KIMO. In die hoedanigheid is hij programmamanager voor de richtlijnontwikkeling en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het KIMO. Maarten ziet richtlijnen als een middel om de kwaliteit van zorg te garanderen: ‘Zie een richtlijn als een kans, als een mogelijkheid om beter te worden.’

Willy de KeijzerWilly de Keijzer, projectcoördinator

Willy de Keijzer heeft meer dan twintig jaar ervaring als bestuurssecretaresse, office manager, PR-adviseur en coach, zowel in teams als individueel. Ze was onder meer actief in de gehandicaptenzorg, het ziekenhuiswezen, de ouderenzorg en de jeugdgezondheidszorg. Ze is in staat snel complexe situaties te overzien en is vaardig in tekst, planning, projectorganisatie en communicatie. Sinds oktober 2016 is Willy actief voor het KIMO, aanvankelijk bij de opstart van het bureau en alle processen die hier bij horen en nu meer coördinerend bij het meerjaren richtlijnenprogramma van KIMO.